Frank G. Bengtssonin Orm Punainen -kirjassa on maailmankirjallisuuden hienoin ja liikuttavin kuvaus makkarasta. Kohtauksessa vuosikausia kotoa poissa …
Tuore kirja Antti Vahterasta on kuin oppikirja siitä huimasta muutoksesta, joka muutaman lähivuosikymmenen aikana on remontoinut keittiö- ja …
Kotimainen tomaatti on nyt parhaimmillaan, kun aurinko kypsyttää ne meheviksi ja makeiksi. Nyt on oikea aika syödä tomaattia ihan itsenään eikä…
Nyt mennään tosiklassikkojen pariin. Ensin käymme DedliVerden torikioskilla ja tankkaamme salaattia, yrttejä ynnä muita primöörejä ja …
Alkuperäinen kastikkeemme on erittäin suosittua suomalaisissa ruokapöydissä sillä sen salaisuus piilee …
1 kg kurpitsaa (halloween- tai hokkaidokurpitsaa) 3 kpl sipulia 2 kpl valkosipulia 1 kpl chili tai pieni pala inkivääriä 100g voita 1 l …
Jos pitää etsiä jokin raaka-aineryhmä, johon suomalaisten erityisesti pitäisi panostaa, se on juurikkaat. Toisin kuin etelän hetelmiä, niitä …
Parhaillaan käydään ankaraa vääntöä hallitusneuvotteluissa eripuraisten osallistujien kesken. Neuvotteluja vetävä Petteri Orpo saattaa …
DeliVerden torikioskin moniin aarteisiin kuuluu lipstikka eli toiselta, ilmeisesti ”viralliselta” nimeltään liperi tai peräti rohtoliperi. …